Jiwa Penuh Chenta

Thursday, November 18, 2010

er..er.. aaa.. hmmm 25 tentang perempuan (aku)

haishhhh....

aku bosan.. bila aku bosan.. aku malas baca buku.. bila aku malas baca buku.. aku tak tau nak buat apa.. so aku pun gi le jelajah2 blog kawan... lepas tu aku baca-baca entry diorang (rajin kan?), lepas tu aku rasa nak update blog bodoh aku nih.. lepas tu aku taip la benda bangang ni.. seyes aku bosan. life aku memang membosankan... agreed?? atau terengganu tak de life?? demm shit.. huh!! haha jangan mara aku okeh.. (jangan salahkan negeri)

dah.. melalut macam pe.. siot je.. eh pasan tak entry ni macam rock je.. perghhh... okeh...(serius aku cakap sorang2.bangang.giler)

arghhhh.. aku malas tulis.. nanti la aku sambung.. tu pun lepas broadband aku kembali aktif sebab sekarang ni aku menumpang kasih P1 rumah sewa kak yat.. aiyarkkkk.... mekasih sis... lalala..

serius aku malas.. mandi pun malas.keji gila.


No comments: