Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, November 09, 2010

baru sejam lebih mati aktifkan akaun muka buku, aku dah giler...

okey.. line sangat suck bila balik Ganu.. dah pukul 2 pagi pun sangat2 sucks... arghhh bukan hujan pun... tension tul!!! hurm... bukan nak belajar... ngok yani nih!!! tampar kang.....

hurm.. nak uplod pic pun tak leh.. huh!!

hey... tido la.. tak sedar diri lagi... adeh la... mana la pergi semangat tadi ni.. jap je.. haha aku sempat belek bab 7 tajuk (buku teks:statistik) er..er... apa la buku ni citer..

huh.. time2 macam ni, baru la rasa menyesalnya sambung belajar.. lau dulu aku terus berkerja kan senang.. tapi ini pilihan aku.. huh!!! mula dah ni... tension tak bersebab.. GILER!!! haha ini nak kawin je nih.. angkat kaki sapa nak kawin dengan aku pat!!

adeh... apa nak jadi.. huh gi mandi laut best gak nih.. sok ajak pija la..rindu nak pijak pasir.. bila dan siapa leh teman aku gi sana.. bosan gi sorang tepi pantai.. hurm...

owh ye, besok ada date kat library.. haa jangan kaco.. dating kat library memang best.. sejukkkk je... kihkihkih.....

adehhh tido lambat selalu buat perut aku lapa.. hurm....

dah2.. tido jum.. sok dating.. kang tak bermaya nak jumpa boyfrenz.. hurm

semangat la sikit illyani!!! masih panjang lagi masa untuk kau lalui......

uish... saat-saat macam ni aku macam nak cari LIFEGUARD.. haaa supaya boleh tarik aku balik ke dasar bila aku hanyut jauh sangat atau aku lemas secara tiba-tiba.. aku kan tak pandai berenang..... 

Dear....?? hmm



 

No comments: