Jiwa Penuh Chenta

Friday, June 26, 2015

Pantry Suami Isteri

macam ni...

bila tempat office kau sediakan pantry untuk makan dan minumserta berehat dalam 10 minit.. itu aku kira heaven dah tu..

dia akan jadi pelik tetiba tempat tu husband and wife duduk berkepit kat sofa yang disediakan.

peh.. aku nak masuk duduk berehat pun jadi tak senang..

hilang mengantuk aku!!

Thursday, June 25, 2015

Di angin yang lalu

Tetiba perasaan rindu menjelma..
Rindu pada senyum bengangnya.. Rindu pada angin marahnya.. Rindu pada suaranya..
Allah.. Hanya Kau yang mengerti perasaan rindu ini..
Rindu sehingga bawa aku kepada angan-angan yang mungkin tidak akan menjadi kenyataan.
Bila melihat keadaan seperti tiada apa-apa peningkatan mahu pun perubahan.
Tapi masih lagi mahu menyebut, masih lagi sudi untuk bertemu di alam mimpi.
Masih.. Kerana masih lagi sayang.
Wallahi.. Aku terlalu rindu!
Moga awak bahagia.
Amin.

Friday, June 05, 2015