Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, November 16, 2010

raya di perantauan ='(

besok raya aji.. ini first time aku rasa tanpa family.. kebiasaanya aku selalu raya tanpa abah je.. sebab kadang2 abah raya dengan ibu. ok lupakan hal yang dah lepas. besok!! buat kali pertama aku raya tanpa family.. tanpa mama, tanpa angah, tanpa abah, tanpa adik dan tanpa ibu.. hurm..... sedih la.. nak nangis pun ada nih.. hurm.. 

SELAMAT HARI RAYA HAJI..!!!!

mesti mama nangis kan.. ngeee mama cengeng.. garang2 beliau pun dia suka mengalirkan air mata.. arghhh aku ikut beliau rupanya.. pemarah tapi at same time aku boleh mengalirkan air mata.. sory Ma, lau ada banyak duit along dah balik dah.. tapi tak pe kan Ma, izikan along rasa pengalaman ni. walaupun tak jauh mana (masih lagi di Malaysia) tapi izinkan along rasa raya berjauhan dengan Ma... 

hurm... sakit telinga dan hati bila gi bilik rumet or gi kedai orang tanya "balik raya tak adik??" isk.. adik tu dah best dah dengar tapi tang balik tuh.. haishhhhh bikin hati panas je... okeh... serius memang tak best rasa tuh...

lagi tak best bila, Fuad mesage "ko balik KL ke??" arghhh aku jawab "tak la, aku raya Ganu" hmmmm dia kata lagi "ko jangan sedih2" demmm aku dah la tengah sayu nih... hurm.... aku tahu dia nak buat lawak.. sebab dia ada kata nak prooot2 kat muka aku.. haha shilake la kan.. ngeee.. hurm tapi kawan, jauh tetap jauh kan.. lau aku ada banyak duit.. bila2 kot boleh balik.. thanks sebab sudi ajak aku gi raya umah ko... THANKS sangat2


sekarang ni aku beraya kat rumah sewa kawan aku.. owh ye, dulu dia ni senior aku masa kat Melaka, lepas tu jumpa kat Ganu... =)

hurm... hilang mood weh... mana cari sumber kegembiraan nih.. nak call rumah tapi takut nangis... grrrr... konon bagus tak kan nangis.. nah ambik ko... hurm.... ntah la... namo nangis la.. lempang kang.... 


senyum la yani oii.. walaupun senyuman itu fake.. orang mana tahu kan... lau nak taip mesage ke.. sila taip HAHAHAHAHHA... KAH..KAH..KAH..KAH...KAH... LALALLALLA... bukan orang tahu pun perasaan kau.. tiada kimia kan...!!

selamat ari raya aji,
 

No comments: