Jiwa Penuh Chenta

Monday, January 11, 2010

Larian Maal Hijrah

salam.. tajuk seperti tahun lepas.. acara masih yang sama.. tapi tema berlainan... track berlainan... situasi pun berlainan.. aksi juga berlainan.. hahah dan untuk aku juga ia berlainan.. jiwa dan perasaan bukan seperti ILLYANI yang dulu..


1774 = no aku .. tak bertuah langsung...
1667 = no gurlfrenz aku.. hehe korunk yang selalu baca blog aku ni tahu ar sapa gurlfrenz aku tuh..
1190 = no pika.. haha sengal jugak.. tak bertuah langsung...




dari kiri: pika, ainul, aku, n pija...

haha kali ini track dia hanya 6.2KM saja berbanding tahun lepas 7KM.. huh
berpeluh la jugak aku nak habiskan larian ni..
slow2 gua jalan beb.. ahaks..

sepanjang jalan aku bersama dengan ainul..
aku asik jumpa alien je.. haha
orang terengganu ni aku rasa pelik sangat2..
tak pernah tengok orang kot..
lepas tu buat bunyi yang bukan2 lak tu..
haish... macam2 daa alien terengganu ni..


hah.. gambar ni kan.. aku tangkap sambil berlari..
so maaf la penunggu tua.. eh..eh.. gua la...
heheh





hehe situasi mereka yang bersungguh2 berlari ni..
andaikanlah aku juga bersungguh2 seperti mereka untuk melakukan perubahan..
hmmm....
CHAIYOK2!!!!

 

setelah berlarian dengan sungguh2...
kami2 ni sebahagian dari pelajar KAUNSELING..
kepenatan yang teramat la sangat...
haha tapi tiba2 mata kami.. erk..kami ke??
ke aku je.. haha aku la kot..
aku kan suka tgk benda2 macam nie. haha
gatai noo...
ahakss.. ampunkan saya mak..
heheh ampunkan saya penunggu gua...

hehe ok,
kita tgk apa yang rezeki aku dapat di larian ni erk. hahah
abis la aku lau HENCEK SEKSI ini tahu..
haha saya tak salah erk.. kamu tu seksi sangat..
adakah ini ayat lelaki selalu cakap erk..
bila dia agak tertarik dengan wanita yang seksi or cantik??
benarkah???
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
 
haha jejaka bersinglet hitam ini..
adeh la.. nape aku publish pic nih..
mati aku kang... ahaks...
aku hitamkan gmbar dia.. supaya dia tak malu nanti..
hehe
adeh kamu menarik perhatian aku la..
haish....


heheh
ececeh... malu taik kucing lak si yani ni..
hahah dak ainul mahu menciumi aku..
adeh la.
abis la..
sian suami ku ini..
adakah???
one day la...
hahahah

daaa

kang lebih banyak aku mengarut tentang perkara yang mengarut...
=)





No comments: