Jiwa Penuh Chenta

Wednesday, April 28, 2010

saya jerit dalam hati "SAYA SAYANG AWAK!!"

1st time kita jumpa hari tu kita gaduh...
Saya main-main je. Awak ingat betul-betul..
saya tak tau nak buat macam mana lagi..
lantak awak lah..

(ego saya menguasai diri!!!)

Semalam kita berselisih..
Saya buat dunno..
Awak pandang saya..
Saya buat dunno jugak..

(Eeee... Degilnyer saya)

Saya nampk awak..
Saya panggil awak..
tapi awak tak toleh pun..
Sebab saya panggil awak dalam hati..

(Bodohnya saya..)

Awak tegur saya, Saya buat dunno ...
Tapi awak tak tahu bertapa happy nya saya..
Saya dengar awak cerita..
Awak kata awak dah jatuh cinta..

(Sedihnyer saya...)

awak keluar tengok wayang..
SAYA PUN !!!!
tapi Awak keluar dengan si dia..
Saya tengok sorang je..

mlm nye Awak call saya..
ishhh..Mengacau betul la..tgh tido ni..
tapi Saya layankan aje..
Awak cakap awak dah putus...
wah..wah.. Saya senyum sampai ke telinga la..
Tapi awak tak nampak pun..
Saya cakap..
Kesiannya awak,

(Hipokritnya saya..)

Hari ni hari jadi saya..
Tapi awak luper.. Saya sedih..
Tapi takpe...awak bukannya SESIAPA pun..
then awak mintak maaf...
Saya senyum aje.. saya kata "saya kata tak kisah..."

esok nyer Awak belanja tengok harry potter...
Ishh..tak romantik nyer..
Tapi best aper...

pastu
awak dapat bunga... Cantik suker sangat..
Tapi tak tahu sape pengirimnya..
saya kecewa sangat.. terus sindir awak....
Awak lari terus balik..

Saya panggil awak...
Tapi,..awak tak toleh...
Saya Cuma nak bgtahu..
Awak.!!!!! LORI !!!!!!!!!

Saya kejar awak..
Awak terus jalan,.. Saya tolak awak...
sebab Saya nampak lori Betul-betul depan saya..
awak jatuh..kesian pulak.... Kalau ia sempat..saya nak bagitahu....
Awak..

~SAYA SAYANG AWAK~



aku sayang kamu...

p/s:
siapa kamu???
biar ALLAH S.W.T yang tentukan...