Jiwa Penuh Chenta

Friday, April 02, 2010

Atas nama Kasih dan Sayang

mahu dimulakan dengan lafaz apa ya?? sudah tentu lafaz basmallah...

atas nama kasih dan sayang ku persembahkan segala2nya untuk mu MAMA.. sunguh kasih dan sayang mu tak terbalas hingga aku gadaikan nyawa ku sebagai tukar ganti... (a♥‿♥a)

hurm post ni dah lama terbengkalai.. yela sepanjang aku balik cuti seminggu tu, aku on9 tapi tak sempat nak update blog. hurm.. Ma, sakit sangat ke kaki tu?? sungguh kalau along boleh tukar kesakitan itu dah lama along buat Ma.. (-'_'-)

Ma, maafkanlah along.. terlewat bangun hari tu, sampai Ma terpaksa urus diri sendiri.. terukkan anak mu ini Mama.. sungguh along tak sedar hari itu, sedar pun bila pinti bilik air itu bunyi dengan kuat.. Ma, tabah la.. along tahu Ma kuat.. sebelum ni Ma pernah hadapi benda yang paling hebatkan.. ye along tahu, Mama along jiwa nya kuat, hati nya kental.. hurm.. semoga Mama cepat pulih..

pic ni dah lama kot dari awal tahun, haha sila jangan jatuh hati pemakai baju kebaya, dia seorang yang degil
ok!!!

p/s: tak mahu nangis, Mama juga ajar along nangis ni buat kita rasa kita paling lemah.. jadi tak mahu nangis Mama.. =)) senyum la.. cepat sembuh dan nanti leh bawak along jalan2 sekitar KL lagi.. hehe

sayang Mama,

2 comments:

ScHaN クレヨンしんちゃん® said...

kak.. posing maut nmpak.. hahha~

Illyani Ismail said...

haha nape?? tak munkin ko dah terpikat.. hahaha