Jiwa Penuh Chenta

Wednesday, May 26, 2010

kalau la curang itu boleh dihidu seperti bau kentut.....

ok dari semalam telinga aku asik terngiang2 dengan perkataan curang je.. haha korunk lau ada pengalaman curang2 nih..share la dengan aku... muleh ker?? dicurangi ke.. berlaku curang ke?? citer je... nak guna bukan nama sebenar pun tak pe.. 

kalau la curang tu boleh dihidu kan.. busuk bau nya.. haha ada ke curang yang wangi erk??? aduyai.... sapa nak berlaku curang?? sila la.. 

hoho...

tak kan curangi mu sayang,



p/s: betulkah orang yang sedang tido atau yang mamai akan jawab apa soklan dengan jujur?? benarkah??

8 comments:

Lady SharpShouter said...

kadang-kadang tak niat pun nak curang.tp org yg nampak tu salah tafsir lak kita ni curang.lalu diperbesar2kan cerita.alih-alih dituduh bersalah kerana curang. haihhhh~~

Illyani Ismail said...

lady,

isk.. hahaha lumrah manusia.. suka yang baik2 je..mata kita nampak benda yang kita nak lihat, telinga kita dengar apa yang kita nak dengar dan mulut kita berbicara apa yang kita mahu bicarakan tanpa memikirkan natijahnya.

betul tak?? hehehe

Amri Bahruji matPuisi said...

dr betul ke ni?.. huhuhu

aku ade pengalaman jdi org y curang.. hua3.. seronok2.. tapi last2, kite y rase bersalah...

Illyani Ismail said...

mat puisi...

hehe insyaallah suatu hari nanti.. saya bercita2 mau jadi doktor

hehe adehla... alasan anda curang???

Amri Bahruji matPuisi said...

sbb die slalu buat kite sakit ati.. so, cari org len.. huk3

Illyani Ismail said...

agaggaga (ggt jari) hehe adehla... leh lak macm tuh erk.. hehehe

~JuLiE~ said...

biasa jadi kat long relationship...sgt2 memberi kesan pada yg d'tinggalkan...

penjenayah merah jambu said...

mencurangi.
its happened for a reason.sounds silly,tapi erm,wish i could pour it all.

dicurangi?
tak tahulah kalau itu ayat terbaik untuk menggambarkan.

yg penting,keduanya sama.curang and its suck.

:)