Jiwa Penuh Chenta

Sunday, November 29, 2009

Tentang Aku

Illyani Ismail lahir pada 20 December, zodiak anda adalah Sagittarius dan dikawal oleh planet MUSYTARI

Sagitarius dikawal oleh planet MUSYTARI.Sagittarius merupakan orang yang ingin melakukan sesuatu yang diluar jangkaan, mereka melakukannya dengan cepat, dan mereka menjadikan ianya sesuatu yang menyeronokkan serta menyenangkan. Sagittarius sangat berfikiran terbuka, sering berasa bimbang dan cemas untuk mengetahui perihal orang lain. Mereka juga selalu mencari makna yang lebih besar dalam kehidupan. Sagitarius adalah bintang Gypsies mereka dan sering mencari ruang yang luas terbuka, kebebasan,cabaran dan gerakan.

4 comments:

naga berjanggut said...

blog yg busan...lalala... hahaha...
gurau jer, keep it up... rajin2 la carik idea tuk di selit kat blog ni yer...~~

Illyani Ismail said...

haha naga,
tgh cuti otak pun blank sekali...
anyway thanks... sudi mengomen....

naga berjanggut said...

pasal kome ak mmg laju... try tgk blog member ak sorg ni : noranazrin.blogspot.com

bce blog dye kdg2 tuu best gak...~~

Illyani Ismail said...

hehe komen =2 la.. aku mmg suka orang mengomen nie...

dah baca dah.. =)

thanks...