Jiwa Penuh Chenta

Wednesday, December 02, 2009

My December

salam rahmat..

lama giler tak update blog.. ntah la... tgh cuti otak pun blank.. anyway.. aku nak ucapkan selamat hari raya aji... tak lambat lagi kan... sorui la blog aku ni selalu lambat kan..kan...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

hurm... tutup case cite raya... oh ye sebelum terlupa 20hb ni birthday aku.. hehe jangan lupa wish... tak der la saje jer.. gurau2 gurauan... hurm... tadi masa aku sign in blog ni.. ada orang komen blog aku borink.. hahha 1st time dear... yang ni betul2 aku caya... Naga, blog aku mmg borink.. soli la erk...

hurm.. lagi bape ari lagi nak masuk sem baru.. aku dah ready ke ???? Sem 4... hope so la kan.. wish me luck...
.
.
.
.
.
.

so far so good.. adik aku a.k.a angah dah semakin mendengar kata... haha dia ni tersangat la bertuah orang nya.... adik aku gak a.k.a adik hehe dia semakin comel baru 4 thun dah pandai shufle ... haha dunia zaman sekarang...

mama abah dan ibu... mereka sihat2 belaka... alhmadulillah.... dan aku masih seperti sekarang... masih dalam pencarian.. dan berusaha untuk menjadi yang terbaik... kerana aku adalah seperti apa yang aku fikir....
.
.
.
.
.
.
.
.

CINTA <<<<<----- ini bukan MATLAMAT aku yang utama... maafkan la aku andai aku buat tak tahu dengan perasaan kamu... (perasan nya aku konon ramai peminat la tu).. haha sememangnya aku jenis yang perasan.... lalalalla semoga pintu hati ku terbuka suaru hari nanti.... =)) p/s: borink kan blog aku... n sory la laptop lama tak leh nak on.. banyak pic kat situ.. n pic terpaksa hold..

No comments: