Jiwa Penuh Chenta

Thursday, November 12, 2009

Refleksi untuk sem 3

salam kepada semua....
semoga ALLAH sentiasa melindungi kita...

huhu setelah berbulan tak balik umah
kini aku kembali...
dua minggu kot (lebih kurang la..)
aku sibuk berjuang di medan peperangan...
hehehe

aku exam dari 24hb okt 2009 - 13hb nov 2009
dan kebanyakkan exam yang aku ambik semua nye di Dewan Sultan Mizan
Universiti Malaysia Terengganu

so ni la sebahagian dari exam2 yang di buat kat dewan yang tersergam indah ni...
hurmm... walaupun dah habis exam aku tetap nak wish kat korunk
SEMOGA BERJAYA......



Sebenarnya kitorang tak leh nak on hp tapi aku degil gak...
nasib tak kena tangkap dowh..
ala..
lagi pun kan dah habis waktu exam tu yang dak2 ni bercakap...
pengawas lak tgh kutip kertas yang kami menggoreng tadi tu...
nyway aku rasa sem ni aku lebih tenang dari sem lepas....
:)



besar dewan ni.. boleh muat 600 orang tak silap aku.. hehehhe
ni hanya sebahagian dari belakang...
kan depan tu lagi ramai...

korunk nampak jam besar tu..
haha jam tu suka bt aku takut...
takut tak siap jawab exam laa.. heheheh
apa2 pun sem 3 dah habis....
dan aku akan terus berjuang untuk sem 4 lak...

sepanjang aku sem 3 kat sini..
nampakla perubahan dari sem2 lepas...

antara nya:
1. aku ada rumet baru2 iaitu wawa, rudia n zati...
2. rumet lama aku jarang jumpa... :(
3. aku semakin aktive berfacebook dari sem lepas...
4. kekasih lama ku kembali tapi bukan ady.. :(
5. sem ni baru dua kali gi pantai...
6. kawan2 coursemate tak macam dulu... hope naik sem semua jadi seperti biasa.
7. minda aku lebih terbuka..
8. aku jadi semakin pemalas kot hahaha....
9. ntah la... lau ada lagi nti aku bgtau k...
10.. eh..eh ada2 aku jumpa balik kawan2 yang dah lama terpisah.. demm ni yang paling aku suka untuk sem ni.. hehehe
11. aku nak dekan.. hehehe

dari mula start sem 3 ni macam2 la kan yang terjadi..
hidup sebagai seorang pelajar...
tapi alhamdulilah la semua nyer berjalan dengan lancar.. hehehe

p/s: so kepada semua gud luck n keep in touch...

sebut pasal touch ni aku teringat kat salah seorang fren list aku kat facebook
aku cakap la:
thanks for approve :) n keep in touch...
dia pun reply la kan :
ur welkam, nak touch2 per??
dan aku :
hahah touch?? haha bukan sentuh.... aku jadi blur terus....
dia:
....... teet........





No comments: