Jiwa Penuh Chenta

Thursday, November 12, 2009

piknik untuk sem 3 yang terakhir...


jejak-jejak kaki ni mampu mengekori...
kenangan silam jangan sampai menghantui diri
jejak-jejak kaki ini mampu mengubah
jangan sampai hati mu berubah...
:)

salam.....

hari ni mood aku agak baik giler... ntah la sebab dah balik umah kot.. hehhehe
aku suka piknik.. suka gi pantai... tak tahu la naper... lau tak gi lam setahun rasa tak lengkap je... tapi skang tiap2 minggu.. tiap2 hari.. tiap2 bulan n tiap2 tahun aku leh pergi sebab... tempat aku study dekat dengan pantai...

hari ni moood aku okey giler... sebab mama n abah gi keje.. hahah aku sorang2 kat umah... so tak der sapa nak bising2 walaupun aku bangun lambat... hahahha best giler tapi sunyi sikit ar... kepada perempuan2 di luar sana beranak ramai2 nti dah tua korang gak yang sunyi. hehhehe

so hari ni aku nak share dengan korunk kegiatan aku yang terakhir di sem 3 ni.. apa lagi yang aku paling suka selain dari lautan.. heheheh aku ingat nak beli umah kat tapi pantai.... tapi kan ada kata pepatah :

"kalau takut dilanda ombak jangan berumah ditepi di pantai.."

haha takut mmg takut... namun kegilaan lebih mengatasi rasa takut... bukankah CINTA ITU JUGA SATU KEGILAAN.... :) tapi masih ramai je lagi tak takut untuk bercinta... ???

kali ini piknik ramai sikit..memang best giler ar... sonok giler.. can't describe my feeling... heheh anyway thanks frenz.. sudi berkongsi kisah dengan aku.. mencipta setiap detik kenangan yang terindah..

klik..klik..klik....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.........ni yang aku sayang nak tinggal kan tempat yang banyak kenangan.........




yes ni la hari2 bahagia kami.. hehe ada pija, allan, pika n umi... dan aku yang tangkap pic nie... heheh so menu untuk hari tu ialah:

1. roti sandwich ikan bilis n serunding dari allan (sedap siot nti mintak resipi k...)
2. air teh n kepok dari pika (air ko ni tak cukup manis ni... )
3. air kotak eppal dari aku
4. cawan dari pija (kedekut tul.. hahaha)


hehe walaupun panas matahari tetap tak mengahalang kami dari berpiknik..


hehe tapi yang paling sengal ialah aku call allan bagitahu sapa lambat kena tinggal alih2 aku dengan pija kena tinggal sebab kitorang lambat bangun.. janji kul 7 tapi kul 7.30 baru bangun.. pika pun lambat ku 8 baru sampai..... sampai hati allan tinggal kan kami gadis2 ni jalan bersendirian.. hehehe



hehe ni sebelum kami membasahkan diri kami.. hahah
time ni tak ramai lagi baru 3 orang...
allan, haha cute nyer kamu... (kembang la semangkuk....)


peace.. berehat bersama kit kat.... time ni umi tak mandi..
sebab2nya dia pakai baju putih hehe
sian dia jadi mangsa keadaan.. kena tangkap pic kami semua..
nyway thanks umi..
:)


together we back again.. haha kan pantai ni kita punya...
BEWARE!!!!
:)

pergghh tak sempat nak bt apa2..
ombak terlalu kuat...
habis sakit2 badan ku walaupun tak sakit.. heheh
:p



guys, this pic membuat kan syazwan azizi jeles.. hahah
wan sayang, ilek ar next sem k... tapi jangan tolak lagi bila kitorang ajak.. hahah
wan tapi mmg best ar.. adakah dengan kehadiran wan piknik kitorang akan lagi best.. heheh



hehe tak tahu nape aku suka tgk pic nie..
walaupun umi kata
" yani, ntah hape ntah pic aku ambik ..!!"
n aku jawab
"tak, candid je.."

so, kebanyakkan gmbar2 yang ada ni adalah hasil ntah hape2 ntah dari umi.. hehe but umi, nice pe pic ko tangkap dengan hp murah ku ni.. hehehe :)



time ni nak balik dah.. hehe
dan ada request dari allan untuk tangkap pic ni..
so, this pic for u. hehe

adakah ini entri aku yang paling panjang atau ada lagi.. hehe aku kan suka mengarut.. heheh tapi ni lah hidup aku. nak enjoy kat terengganu aku tak tahu nak gi mana.. sebab sini bukan Kuala Lumpur, yang semua nya ada.. so, macam ni la cara gaya kami enjoy... heheh


No comments: