Jiwa Penuh Chenta

Sunday, January 23, 2011

SEMINAR: Perancangan Kerjaya Mahasiswa


fuhh... banyak ilmu aku dapat. memang terbaik ar Prof Madya Sidek Noah.. ni 1st time aku jumpa beliau. memang berketrampilan.. penat tuh belakang citer. bila mana kami seramai 22orang terpaksa bermalam dalam bus, sakit pingan, bontot nipis dan sebagainya. yang penting ilmu yang disampaikan tu lebih berharga.

okeh. aku penat. so now let focus pada matlamat utama. statistik?? kira2.. huh aku bukan lah orang yang conventional aku orang sosial.. suka atau tak.. kena hadap hidup2...

ada seorang penceramah said: "just talk in english. and once their don't understand its not ur problem.. its their problem.." dalam nada bersahaja dia berkata-kata.. okeh, pelajar Malaysia keluaran IPTA memang menghadapi masalah ini.. aku akui.. pihak IPTA amat2 memanjakan kami.. segalanya disediakan. nota diberi.. langsung tak der usaha nak cari sendiri.. look, bila dah manja.. aku jadi malas... damn rite? segala-galanya dalam bahasa melayu.. tiba2 exam dalam english.. haha rabak weh... mati macam tuh.. but im learn from my mistake.. haishhh...
so, sem ni aku ambik Final Year Project (FYP).. penyelia nak aku cari pelacur or penagih dadah.. owh sayang, mana nak cari??!! KL - Terengganu?? hurm memang dekat kan?!! haha 

cukup la.. kang tulis panjang-panjang orang tak suka baca.. sapa suh baca.. tak paksa pun. hurm lagu?? should ai remove eh?? [pe hal eh nak cari gaduh je dgn aku...]

cerita cinta bersiri?? owh.. jadi ko skondeng la jugak kan blog nih.. aku tak paksa weh.. dari dulu pun aku tak paksa kau baca blog ni.. 

whatever la...  kadang-kadang its good to show that u're stupid, cruel, or boring. So that u know who will stand by u no matter what & whos the fake ones..!!! 


huh..~~~


 



2 comments:

Anonymous said...

Yaw bontot nipis! kakaka

Yaniey Cikedies said...

sedara anon,
hahaha seyes nipis oooo....