Jiwa Penuh Chenta

Thursday, December 30, 2010

Tawan Bukit Broga



wish list untuk tahun 2010 yang terakhir adalah naik bukit broga.. weee sangat berbangga.. walaupun pancit banyak kali.. aku tetap sampai ke atas puincak.. haha


walaupun aku pergi dalam keadaan demam yang agak panas.. segingga doktor syak aku mungkin kena denggi.. tapi dah plan aku sanggup jugak naik bukit broga nih.. memang kerja gila.. tapi ini la life aku.. suka kepada aktiviti yang macam ni.. biar sakit2 badan tapi hati aku puas.. sampai puncak demam aku terus kebah.. skang nih badan aku lak sengal2.. haha gila tul!!


mari kita biar gambar2 ni bocara sesama sendiri... =)






bukti aku sampai puncak dah wei.. hahaha sangat cewee kan..kan..kan....




check point ke dua kot. aku dah lupa.. 
hampir 200 keping pic di ambil.. 
akibatnya aku lupa yang ni kat check point mana..



yang pasti ni check point pertama.. haha minta nyawa weh aku nak naik sana.. sangat2 best.. aku kena kurus untuk elakkan aku pitam sekali lagi..








di atas puncak.. baru dapat tangkap pic berempat sebab ada sekumpulan gugurl yang sudi tulun.. haha gugurl ni kena ngorat dengan adik2 aku... hahaha




pic ni kat check point kedua.. haha sangat besar batu nih.....





sanagt2 sweet kan pic nihhhh bagi aku la.. haha 




tiga jejaka yang sudi menemani aktiviti gila aku nih.. haha 



kecerunan yang buat aku gayat.. serius aku tak suka ketinggian..
tapi aku kena hadapi jugak..
haha gerun weh...





aksi2 separuh bogel dari mereka2 yang kurus2 nih..





peace bebeh... er..er.. risau sangat bila nak ambil pic ni.. sebab anagah ada kat bawah.. cerun weh....




lalang tuh cantik.. nak baring2 je rasa.. tapi 
tak tahan nak tahan kemiangan lalang tu lak
sebab time ni punggung aku pun dah tergaru. ahahah
sungguh miang duduk atas tanah.. letih wei....





check point kedua..


tersandar keletihan tapi hati PUAS!!!!
hilang rasa masalah yang serabut kat pala ni

tiada apa yang indah selain keindahan ciptaan NYA... 

next bukit lak adalah BUKIT TABUR.... here we come....

2 comments:

sue said...

best nyer....=)
hope taun 2011 ni dpt g daki bukit ne2..hehe...(cewah..nak juga...*wink)

Yaniey Cikedies said...

hehe nak?? jum2... akk bawak nak???