Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, December 07, 2010

itu pasti atau mungkin??

satu,
SALAM MAAL HIJRAH...
apa azam tahun baru kali ni??
-seperti biasa, mahu jadi insan yang baik.. lagi baik dari tahun-tahun lepas.. tapi hakikat semakin buruk.keji dan hina. itu pasti.

dua,
aku dah balik KL..
ai told yu already.. nothing here.
dating? weee..

tiga,
aku bosan bila orang cari aku time dia ada masalah, time dia tak der sapa nak layan, time dia bosan.. seyes aku pun naik bosan. itu pasti..

empat,
aku nak main sorok2.. teringin sangat.. tapi for sure tiada sapa akan cari. itu pasti. 

lima,
aku perlu menyendiri barangkali.semua rasa seperti kucar kacir. hilang fokus pada kehidupan.sebab terlalu biasa membiarkan ia ikut arus semulajadi. sehingga aku tak mampu kawal kehidupan aku. mungkin..

enam,
aku semakin galak mengeluh. itu pasti.





p/s: hide and seek.adios.

3 comments:

Aidy Shahiezad said...

salam maalh hijrah...

------------------
my new latest entry:-

Life in Letters...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

hiro said...

merdeka..eh.silap..berhijrah kita.

Yaniey Cikedies said...

aidy,
salam maal hijrah jugak...

hiro,
hoh hijrah eh... ngeee