Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, June 15, 2010

Teater Kubur di Muzium Negara


ni adalah barisan pelakon teater kubur ni... ekceli aku minat teater.. ntah la.. rasa teruja bila tengok mereka berlakon secara live.. haha walaupun mereka masih belum dikenali ramai.. tapi aku datang sebab nak support member.... si hantu tu member aku.. haha tak pasal2 je jadi hantu....

sinopsis cite ni:
kisah dia biasa kot.. bagi aku la... sebuah kampung yang kecil... mat rempit, peragut, minah kilang.. antara watak2 yang berlakon la.. hurm... gunakan cara halus nak pikat perempuan.. yela, guna minyak dagu, korek kubur.. isk.... sampai mensyirikan ALLAH S.W.T.. ringkas je cite dia.. tapi ada mesagge nak disampaikan... maafla aku tak pandai nak kritik... but bagi aku yang suka kan teater.. ni satu permulaan yang bagus...


aku gi dengan ayu... haha sian dia.. dua hari kuar dengan dia.. kereta asik rosak je... isk.. bad luck tul..... ayu. ko suka ke tengok teater?? haha lupa lak dulu masa sekolah kita ada tengok teater kat istana budaya.. haha yeahhh.. tu la 1st time aku tengok.. dan aku rasa ketagih nak tengok lagi... (lau tiket mahal aku tak mampu lagi.. menahan nafsu je la.. lau murah insyaallah aku tak kan ketinggalan)

yeah.. bergambar dengan kawan sendiri yang dah dipenuhi makeup.. ahhh kawan, ko suka buat keja bukan2... hehehehehe gud luck yang akan datang juga k... jangan pernah pandang belakang.. jangan jadi macam aku.. haha asik nak pandang belakang je.... hahahaha


teater ni lawak kot,

 

No comments: