Jiwa Penuh Chenta

Sunday, June 13, 2010

hajat terakhir dah ditunaikan (kot?!)

aku nak pi skating

(dah ditunaikan oleh Ayu)


yeah.... sangat2 best walaupun aku jatuh sebanyak 3kali.. hehe macam nangka busuk....


ni saiz kasut aku.. 7 1/2 .. banyak besar ini kaki... erk...  aku gemok dan mempunyai ragam tulang yang besar.. proud to be my self....


pink kaler... "wink"
teka mana satu tangan aku...
cari yang gebu2 okeh?!!!
aku kan gebu sikit.. hehehe


okeh.. ini ayu.. budak yang baru 1st time nak main.. 
aku lak baru kali kedua.. setelah 7tahun tak main skate..
berbaloi kot jatuh 3 kali....
(badan ku sengal2 lagi nih)


ok... time dah syok main2 tuh.. diorang lak nak keras kan ice ni.. 
lepas dah keraskan... kasi peluang untuk budak2 ni belajar skating lak...
haha aku sangat jeles bila dak kecik ni dapat peluang belaja...
sok ada anak aku nak anak aku belajar benda2 ni macam...
tak der la dia pi melepak dan buang masa tak tentu hala...


haha sila abaikan perut yang berlapis2 tu ok..
ekceli, tak leh gunakan camera lam ni..
tapi sebab yani kan degil...
so tangkap jugak sebagai kenangan..
hoho lepas ni ntah bila lagi lak nak pi...


huhu.. tetiba lak ada pic ni kan..
ok.. pic ni untuk En.J..
hoho ada banyak kenderaan yang antikk...
anda berminat??? 

yang sakit2 badan,

2 comments:

Kie-yu said...

belum berkesempatan nak try ice skating
bile sudah ke sana takut plak nak men
takot jatuh bnyk kali sakit badan
huhu~

btw, nice pink glove u have!

Illyani Ismail said...

kie yu,
hehe try la..once dah ada kat situ.. dah tak pedulik dah orang lain yang tgk kita dari atas...

saya jatuh 3x kali semalam.. still sakit2 lagi badan ni..

(bila bergerak, seakan2 diri melayang2)

best lau waktu kita main orang tak ramai....

pink?? i like pink....