Jiwa Penuh Chenta

Saturday, July 18, 2009

kepada KAK NURUL...CONGRATS




salam...
hurm post kali ni nak bagitahu semua orang yang kakak kesayangan ku dah dapat kerja..
haha lepas ni tak der la dia nak komen yang bukan2 lagi tentang diri dia tu... beruntungla kepada orang2 yang bersabar..

tgk akak, tak rugi kan kita bersabar.. akak dapat keje kat tempat yang bukan calang orang leh dapat.. hurm so lepas nie berfikir dulu sebelum buat keputusan tau.. hurm... akak lepas ni mesti sibuk kan..uwaa sedih la lak.. hurmm...

lepas ni dah keje, dah leh kumpul dt n dah leh kawin.. kan tu cita2 akak..hahaha nti apa hal bgtau la org erk...jagn nak rahsia2... walaupun yani suka rahsia.. hahaha

SAYANG AKAK SANGAT2...BIAR SATU DUNIA TAHU.... MUAAHHHHH!!!!
SEMOGA KEBAHAGIAAN MILIK MU GADISKU....

4 comments:

Ika Razak said...

tahniah untuk akak ko tu .. aku tak tau la pulak ko ade akak.

Illyani Ismail said...

haha mana ada dowh... my lovely sis ni yang lain mak lain bapak... hehhe

----@lolipop^ila@---- said...

wooo....tumpang lalu2.....hmmm...thanks...Amin...... :)

Illyani Ismail said...

lalu jangan tak lalu lak...