Jiwa Penuh Chenta

Sunday, July 26, 2009

dalam diam2 yer akak ..!!! :)

specchless... tak terkata... tak tergambar.. haha yani bengang.. yani terharu.. semua ada... perasaan jadi satu.. akhirnya yani menangis... last kita jumpe kat konvo kak... about last two year... haha betul ke ku kira nie?? hurm...

akak dah tunang.. haha macam tak caya jer... seriusly tak percaya.. macam dalam mimpi... haha lebih baik kita diam kan kak dari heboh2.. hahhaha akak, bt yani nangis lagi... yang ntah kali ke baper... hahaha

akak, tahniah tau... sory sebab yani nangis akak terpaksa patah balik jumpe yani.. hehehe tapi lau tak bt macam tu, akak tak patah balik kan.. hehehe aka, yani tak percaya laa... sungguh tak percaya... tak de perkataan yang boleh yani tulis betapa yani tak percaya yang akk dah tunang...

tema putih itam.. cantik nya akk, ingt email kat yani tau pic akk tu... hehehe.. nape tak tggu yani sekali... hehehe nanti kawin jangan lupa jemput yani lak... dah la tunang tak jemput uwaaa sampai hati tau.. tapi hati terubat sebab akk sanggup patah balik jumpe yani... hehehe abis la kredit ku tadi call aka sambil nangis2... malu gile la... ish apa nak jadi ni.. akak baru tunang.. lau kawin nti mesti meraung aku.. haha sebeb makin kurang kasih sayang ku...

yani makin kurus erk kak.!! haha makin hati ulam jantung kak, hurm hati dan jiwa tak bahagia sangat.. tapi yani bersyukur masih ada yang sayang.. akak, jangan bgtau kak huda yani nangis tau.. bt malu je.. yani kan rock.. hehehe

akak yani still tak percaya... akk cubit pipi yani banyak sekali pun yani stil tak percaya... akk tunjuk la brg hantaran yani still tak percaya.. walaupun ada rakaman yani still tak percaya.. hahaha akk, yani masih lagi terkejut... uwaaaa....

dan thanks bt akk.. bg cokelat kat yani... hehe ambik berkat orang tunang nie... eeee tapi geram ku still ada lagi tau... TAHNIAH KAK ILA.... semoga berkekalan ke hingga hujung nyawa...

No comments: