Jiwa Penuh Chenta

Monday, September 06, 2010

CEMBURU... perlu ke??

hmmm.... korunk pernah cemburu tak?? mesti pernah kan.. kerat baju la lau tak pernah cemburu kan.. isk..
lately nih, aku akui aku selalu cemburu.. aku cemburu dengan kawan2.. aku cemburu dengan adik2 aku.. aku cemburu dengan semua orang.. aku cemburu dengan orang yang sayangi aku... CEMBURU!!! ye, aku memang kuat cemburu..

tak tau nape?? perlu ke aku buang rasa ni.. tapi bila orang lain cemburu pada aku.. aku selalu fikir.. apa yang aku ada sehingga mereka semua cemburu?? isk... sila senarai kan kenapa ada je yang cemburu dengan aku..

awak, maafla lau saya cakap atau tulis lebih kurang.. semua tu kerana mara tadi.. awak cemburu, hakikatnya saya juga cemburu.. jadi apa perlu saya bt.. bak kata azra, buang cemburu hilang la sikit kasih sayang, masa tu perlu ada spare part supaya bila kehilangan nanti tak la terasa sakit sangat.. isk...

saya sedang cuba belajar terima awak.. tapi saya mohan dan rayu.. berikan HATI ini masa untuk belajar... sungguh kadang2 mengenali awak walaupun rasa payah.. tapi penuh dengan pelbagai perasaan... maaf ye..!!

maaf la lau awak selalu rasa saya tak sayang awak..isk... saya tak reti nak tunjuk saya sayang orang... grrr bt masa skang beri MASA itu je saya pinta.. sebab HATI ini masih KELIRU....

kalau ada jodoh tak kemana kan...

thanks sebab sudi sayang saya,

 


2 comments:

Yany Rosly said...

cemburu tanda sayang lew...hoho!
but cemburu biar lew bertempat!!!

Illyani Ismail said...

ekeke aku cemburu sebab sayang la nih.. isk... tapi adeh la...