Jiwa Penuh Chenta

Thursday, September 17, 2009

malu atau segan ???

apakah perasaan korunk bila blog korunk dibaca?? hahaha blog aku dibaca rupanyer...
ish..ish.. jangan baca leh tak ?? haha blog ku bukan ilmiah... blog ku bukan ilmiah..blog ku bukan ilmiah...

aku tak pandai bermadah pujangga..aku tak pandai menulis.. walapun menjadi penulis novel adalah cita2 sampingan aku.. haha aku menulis ikut perasaan..emosi bukan ikut pertimbangan akal fikiran.. huhu masalah tak korunk rasa???

walaupun bagi aku tu sebenarnya lebih bagus.. bagus ker??? soalan kepada anda...

tapi kita kan manusia punya pilihan... so pilih la bahan bacaan yang sesuai untuk korunk... aku hanya menulis ikut perasaan...

aku masih dalam pencarian....

2 comments:

Faiz Rev said...

lulz...


the moment u decided to blog, u should've be prepared, yg blog korang akan kantoi gak walaupun korang da plan nk jd silent blogger jer

aku mmg blog stalker...sori ar...blog sape2 pun mmg slalu kantoi dgn aku nyer

Illyani Ismail said...

hehe ada oarng ni nk jadi blog stalker dowh...
caya lah.. ni yang aku suka ni
aku fb stalker jer... dia lagi up blog stalker....

hehehhe
apa2 pun thanks ar stakker blog saya yang BAGUS SANGAT ni.. hehehe