Jiwa Penuh Chenta

Sunday, August 15, 2010

MooD Ceria


hoho lau sebelum ni mengalami sedikit mood disorder... skang ni dah kembali ceria.. oh ye, ramai yang tak tau sebenarnya.. kita semua ni kadang2 mengalami mood disorder... ye, dia tak mengambil masa yang lama.. dalam sehari tu ada la dua tiga jam kita bad mood (tapi ada setengah tu mampu mengekalkan good mood mereka dengan baik..)  
hehehe..... bukan selama nya ok...

lau dah terlalu kritikal tuh selalunya orang panggil kemurungan... hope korunk semua tak murung bila baca post aku... hahah (nasib korunk laa)
kalau anda rasa murung.. cuba praktik kan ini...

haa nak praktikkan pe nih???
sengal....
oh ye.....
sila nganga mulut luas2.... hehehe
ulang taip
sila nganga mulut luas2.... hehehe
haha ceria??? tak semestinya jatuh cinta kan.. so aku ceria sebab dapat mengawal nafsu aku berFACEBOOK......


yeah... tak mati pun tak main facebook.. hahaha


yang kuat,

 
p/s: AKU BENCI MANUSIA YANG TAK JUJUR DENGAN DIRI DIA

DAN APA NTAH LAGI DENGAN ORANG LAIN.... HUH

SHUHHHH3X gi main jauh2 manusia hina ni..!!!

2 comments:

Khairunnisa' said...

Been there, so tahu betapa peritnya penyakit tu, hehe~

Illyani Ismail said...

khairunisa,
hehe penyakit yang mana tuh??? kemurungan ke gila facebook??