Jiwa Penuh Chenta

Sunday, August 15, 2010

berwajah baru

haha semua aku BUANG dan DELETE serta REMOVE!!!!

1st mau say krdt to tuan punya pic yang jadi header aku nih.. haha seyes aku tak reti nak coding2 nih.... ni je yang mampu.. sumber pic ni aku ambik kat lam facebook beliau.. dah mintak izin dan dah diberi kebenaran.. ni lak blog beliau.. haha jum singgah up trafic beliau nih.. hehehe Realiti Konspirasi !! huhu sungguh best... hehe

pesal eh aku tukar lagi layout.. haha aku punya suka la.. semak je aku tengok banyak box.. hehe ekceli, nak tukar layout pun dapat ilham dari satu blog yang sungguh tabah dan best... blog beliau nih pun dah berwajah baru.. apabila dunia terlalu sempit huhu okeh, lau nak kata saya tiru beliau ke apa ke.. kata la.. tapi dia sumber inspirasi saya.. hehe serius, kadang2 penulisan beliau saya bersemangat dalam kehidupan ni... =)

haha sunguhh tak tetap pendirian aku nih.. huhu aku tau... sila jangan bebel okeh.. letih dengar!!!

yang penat remove2 tadi nih,


 

9 comments:

ZACK ENTRY said...

blog ZZ dah memang up dah..=)




latest entry Main Bowling Di Bulan Puasa

Illyani Ismail said...

ngeh2~~~

Kimie Hashim said...

seriously belog iilyani nampak smart, simple is cool..hai sy kimie, salam kenal, sy follow iilyani , jom ah jenguk blog saya sambil follow..

Illyani Ismail said...

kimie,
huhu... semua kerana sumber inspirasi saya pun bertukar wajah... hehe tiru nih!! (sungguh tak baik kan??)
ok2.. saya follow k....
owh ye, saya illyani... leh pangil yani...

Zai Affendy said...

nice ya... don't forget comment my blog too...:-)

Zai Affendy said...

nice art yani...heheheheh..
follow me, okey.....;-)

- jinggo - said...

lama tak kesini
tapi masih ingat....

Illyani Ismail said...

zai,
haha nanti yani follow k..

Illyani Ismail said...

cikgu jinggo,
huuh betul2 lama betul ckgu tak singgah kan... =)