Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, April 29, 2014

Ranaco Kemaman

Dua minggu tunggu pangilan dari ranaco..
Harapan tinggi sikit, sebab kawan aku tolong rekemen kan. Tapi semua berbalik pada yang ESA juga.
Betul2 all out tak masa interview masa 20hb april 2014 aritu..
Tadi, one of member text, cakap dapat interview kat ranaco. Haha rasa cam tipis je peluang..
Tapi aku yakin, kalau rezeki tu aku punya, interview la banyak kali pun. Tetap aku punya.
Insyallah, allah kan ada.
Dia suruh kita mintak padanya.
Kita je ego xnak mintak.
Hehe
Bantu aku ya allah, permudahkan urusan aku kira nya jawatan itu baik untuk aku dan keluarga..
Amin.

No comments: