Jiwa Penuh Chenta

Friday, August 05, 2011

GiveAway EdY : still beauty

haha

main tag-tag lak si ANN EHAN, adik punya pasal. ikut jela, dah dia suh join Give Away from EDY ZAIDI...

ehem..ehem.. dia tag sebab ada adiah ANGRY BIRD.. ari tuh aku bising-bising suh dia ngedit pic angry bird dengan aku. haha dak nih memang. ko nak eh dik angry bird tuh?? ko nak tengok akk ko nih marah ye.. haha saya nak angry bird tuh. weksss

hikhik.. disebabkan tak leh cite panjang-panjang so lau nak join kena follow step.. just take baby steps.. senang yooo...

leh klik link kat SINI

[letak banner ye dalam blog nanti dan tajuk entry pun kena sama je tau]



benda yang paling penting  ialah follow blog di bawah ini



Ok.. da settle sume??? haa.. baru bleh post..

saya tag Honey Madu sebab ari ni birthday dia.. lau dia menang, saya leh dapat satu angry bird. haha


 


7 comments:

udacun said...

Kakak.. kalau menang angry birds.. kasi ann ea.. hahaha..

muah2.. cyg kakak..:)

Illyani Ismail said...

hahaha

kakak eeaaa???

chaitttt...

tak mo ar sayang ko..

tak mandi lagi.. haha

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Illyani Ismail said...

edy zaidi, hehehe sama2 kasih.... thankss....

butterflyana, mekasih awak

udacun said...

hak hak ..

mlm ni cabutan akan di cabut oleh incik edy zaidi.. hope dpt laa.. hope bertuah..puhh puhh

Illyani Ismail said...

semek, apa2 roger hp ar eh...

aku jauh diperantauan...