Jiwa Penuh Chenta

Friday, February 17, 2012

Latihan Industri (Minggu Kedua)

hari ini hari jumaat dalam minggu kedua bulan chenta!!
minggu kedua aku buat latihan industri di dalam jabatan kerajaan..
mari kita rangkumkan segala kejadian, peristiwa dan segala-galanya secara ringkas..

semua okay, letih penat ulang alik memang terasa lah.. but this is life n work kan??

someone told me, "dulu awak belajar, sekarang dah berkerja walaupun baru praktikal, rasailah.. penat saya macam mana..." sambil beliau ketawa berdekah-dekah

ngeeee penat oiii.. penat otak dan penat fizikal jadi double jadi balik kerja, mandi-mandi terus tido mampus... ngeee sedar-sedar je dah "eh.. pagi dah... " bangun pergi kerja balik.. pusing2 macam tu je la...

haa esok sabtu dah.. weeeee sonoknya!!! nak topup tido bebanyak!! letihhhhhhhhh ooooo

sesi??? kelompok dan bimbingan insyallah masih bergerak.. tapi individu??!! boleh bikin rambut gugur berkali-kali!!!

tapi.. apa2 pun kerja, hidup, chenta, wang, kawan, keluarga dan tuhan harus berjalan seiringan, kan??

yeahhh.... owh, sini panggil nama formal aku " cik nur illyani " perasaan?? opkos la rasa bangge! ngeee

*laporan tak siap lagi weiii!!!! -tak faham-

No comments: