Jiwa Penuh Chenta

Friday, March 25, 2011

SPM 2010

perghhh rajin gila aku update.. rajin gila main facebook.... tak sedar diri lagi tuh... hurm.....

2003 dulu.. aku bangga ambil result dengan keputusan dua subjek gagal.. kau ada?? haha aku ada.. lepas tu bangga lak tuh.. time tu aku ngaku.. otak letak lutut.. bodoh sungguh... mula menyesal bila segala permohonan UPU aku gagal.. poli tak terima, matrik memang aku tak layak.. sadis gila masa tuh... nak ambil balik SPM.. subjek elektif je yang gagal.. 4 subjek utama aku lulus.. tapi itu lah.. bukan rezeki aku...

hoh... tapi kali ni berlainan.. 2011, adik aku ambik result... Alhamdullilah.. lulus semua subjek.. dia tak ulang kesilapan aku dulu...

hoh dan sekarang aku lak kena isi borang UPU.. haha hampeh tul... semua lain la.. yela, dulu tak macam ni kot... aku mula isi pakai online masa nak sambung degree... masa habis sekolah dulu rasa pakai borang lagi... haishhhh.....

sekarang lagi mudah la..... apa2 pun angah, tahniah.. kau dah buat yang terbaik.. so teruskan lagi usaha kau... ganbate bro!!

love you so much....

 

No comments: