Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, March 15, 2011

Guest?!

ucap tahniah pun kena marah.. pelik manusia sorang nih..
ucap maaf pun kena marah.. pelik manusia sorang nih..
apa yang tak kena pun tak tau..
apa yang tak puas hati pun aku tak tau...
mesti kau rasa annoying kan... ye, aku tahu...
hahaha~~~

kalau kau selesa macam itu.. silakan...




p/s: bila aku penat, aku rehat.. kau tak penat ke benci aku.. ?? rehat la... lepas ni tak yah benci aku lagi.. aku tgh cari jalan macam ner nak buang kau dari follower aku.. lau kau tau ajar aku.. lepas ni lau aku update apa2 dari blog.. kau tak yah tau.. tak pun kau sendiri remove aku dari blog ni.. senang cite.alang2 dah benci kan.. =)  kau tak penat ke benci aku??

No comments: