Jiwa Penuh Chenta

Sunday, October 17, 2010

17.10.10 |sila ingat sampai bila-bila|

eeee malu gila kot.. sang penjenayah chenta sudah kena tangkap.. kantoi sudah.. baru tiga hari dah tak leh tahan.. apa maksud ini??

ish... mana taknya.. selalu dua hari... koman2 tak on9 dia message.. haha tapi kali ni calling, message n on9.. isk.. betul2 putus talian komunikasi.. ish.. aku cuba hubungi dia melalui telepati.. talian asyik sibuk jer... tiga hari tuh dia tak rindu ker?? dah la aku demam.. huwaaaaa nasib la aku ni tak layan manja aku sangat..

lalalala... okeh *muka panas* seyis!! haha *think* [gelak jahat bahahahahahakkkkk]

dear, hehe isk!!! 

aku grab word ni kat blog sumone.. penuh makna bagi aku....

"Sometimes in life, you just have to let go and love someone who loves you back. Who understand you, your ups and down. Your stumble and fall. Sebab dalam hayat kita, terlalu sikit masa yang hadir untuk memilih. Yang terbaik itu tiada siapa pun yang sempurna. Yang terbaik itu selalunya kadang kala hanya di depan mata.."


cuma nak tau satu.. isk mana datang idea nak buat gini?? padahal duk elok2 je kot ari tuh.. aduyai... leh lak dear terfikir macam ni... haha 

*senyum jahat*


p/s: terimalah kekurangan saya seadanya..


AMARAN: HAHA LEPAS NIH BUAT LAGI SIAP LA...!! AMOK!!! =P


 

4 comments:

Zai Affendy said...

nice......

Aidy Shahiezad said...

err... cop...
cmne nk hubungi org len guna telepati tue ?? huhu... :D

visit my newest entry:-

Tiga Kali Tekan, Berakhir Jadi Tekanan..
(http://aidyshahiezad.blogspot.com)

Illyani Ismail said...

zai, huhu nice wut?? hehe thanks

Illyani Ismail said...

aidy, hehe main cop2 lak... ekekke
telepati?? haha once anda teringat kat sumbody and tetiba2 dia call or mesage so la conection guna telepati.. haha bahasa lain chemistry la konon2... tu yang saya faham.. hehe ni omongan jiwang semata2....