Jiwa Penuh Chenta

Tuesday, July 13, 2010

Enjoy the silence!!!

sedang bersiaran langsung dari Universiti Malaysia Terengganu...

Enjoy the silence!!!.... yeah... blok baru.. bilik baru.. rumet baru.. suasana baru... dan aku sedang Enjoy the silence..!!!! sungguh aku selesa begini......

Enjoy the silence!!!.......
“You know you‘re in love after you found somebody really special, that you can just shut up for a day and comfortably enjoy the silence.” 

hmmm.... sejak akhir2 ni.. aku rasakan aku semakin PENDIAM... serius.. aku tak tau nak sembang apa.. tambah2 dapat rumet baru yang agak busy dan kami bukan seKOS... dan kami bukan seBAYA... dan yang penting kami bukan seKEPALA seperti rumet2 aku yang lain... haishhhh 

sedang enjoy the silence yang ntah berapa kali... hurm.... dah banyak hari balik U... dan boleh aku kira bape kali aku on FB... ye, semua kerana janji ku pada bonda.. hope aku boleh tunaikan... sedang mengawal diri, belajar kawal diri.... disiplin diri....

nampak gayanya.. blog akan jadi tempat lepak ku.. yeah.. sini tak la melalaikan sangat... =p hope so...

hurm... owh ye, ada monyet sedang mengoyangkan pondok hati saya... sian dia.. aku panggil dia monyet... ok2... hurm... macam ner ye.. saya nak orang lain.. tapi orang lain lak nak saya.. haha sekali lagi.. perkara yang sama berulang2... apa yang aku nak memang tak kan dapat... isk.. sedih tul.. sedih ker?? hurm... mahu saje aku rebutkan dia yang aku mahu.. tapi apa kan daya.. aku bukan wanita pilihan nya.... isk....

terbaca blog kereta mayat tentang enjoy the silence.. hope aku akan jumpa insan seperti itu.. haha Yani!!! angan2 lagi... hurm... ye, aku kan tak pernah lepas dari berangan2....hey awak, saya sayang masa depan saya.. adakah awak boleh jamin yang masa depan saya akan terjamin bila saya terima awak...?? apa sahaja keputusan yang saya buat skang akan memaparkan masa depan saya kelak... terjamin kah awak??!!!

hurm.. aku mahu dia.. sungguh aku mahu dia... isk.. Yani, cukup la.. kau bukan keutamaan, kau bukan pilihan.. kau hanya sandaran... isk.. haha Mimi kata aku terlalu berani.. berani sehingga si dia takut... babe, lau aku berani rasanya aku nikah dulu dari kau...!!!

hmmmmmmmmmmmmm..... ini bukan mengeluhnya.. lepaskan lelah je... isk...

p/s: sedang menguji.. ternyata sidia tak merindui... sob..sob..sob...

p/s: hmmm cari PANDA BEAR... isk... nak!!!!!

gadis bodoh,


 



5 comments:

ApekxHensem™ said...

sapa org tu yani?

Illyani Ismail said...

aiyoo apek...

hehe biar la rasia.... =p

dzulnaz said...

ermm..
i think i know who that person..
hahaha..

monyet tu pn mcm knal gak kn..
sape kh orgnye..
biarlah rahsia..
huhuhu..
:P

Illyani Ismail said...

dzul,
hahaa pelis senyap2 la dear...
grrrr

monyet tu pun diam2 gak... hahaha
lau ada yang tau... yani tau nak cari sapa.... ekekke

Anonymous said...

woit2..agak2 la nak nikah dulo..jgn langkah bendol!!!hahaha kamo tu bdk sekolah lg..hehehe