Jiwa Penuh Chenta

Saturday, October 24, 2009

HAPPY BELATED BIRTHDAY ENCIK FENDI

Salam... pembuka bicara ku malam ni...

hehehehe ni la agenda2 yang aku lakukan sepanjang cuti stdy week yang diberikan oleh pihak universiti aku la kan.. hehehe bukan nyer nak study tapi main lebih.. hikhikk

looks, ni yang terjadi bila aku diberi cuti dengan bangga nyer...

tempat: rumah PUAN HAINANY
sebab: meraikan BDAY BELATED ENCIK FENDI dan JAMUAN untuk PROGRAM STRESS VS CEMERLANG
mangsa keadaan : EN FENDI
menu pada hari itu ialah:

jeng..jeng..jeng..jeng..

1. ni la adalah proses2 untuk membuat spagethi..
isk..isk.. sedap giler...
tugas aku hanya merebus spagethi n membasuh periuk2 belanga.. hahaha



2. menu kedua ialah....
soto n sate.. haha yang ni aku sureder la..
just jadi pemerhati dan pembasuh periuk belanga..



haha naper la gmbr ni tak mo gi tgh.. dah banyak kali aku ejas.. hikhik...
sory ar geng... saya tak salah lam ni hal...



kembali kepada niat utama aku di sini ialah..
nak sambut bday pegawai aku sorang nih
encik fendi nama nya...
(bujang lagik nie)
lau ada yang pekenan bgtau aku erk..
hahaha
hangin dia dengan aku nanti..


bday boy yang tua.. ahaks...
encik fendi tak tahu ni surprise party dia.. hehehe
hope dia happy la kan..




sesi membuka adiah
sambil diperhatikan oleh saudara amin
n jie...
haha dia tak ambil pot dengan keadaan sekelilingnya.. hehehe


p/s: sory yer en fendi main krim kek tu.. haha cabar lagi saya.. hehehe

apa2 pun SELAMAT HARI TUA...

dari insan yang masih dalam pencarian,




2 comments:

Mrs. HaKiMi a.k.a ViOLeT said...

aku igt ko yg masak..ahahhaa... rajin2 masak...eheheh.. nti ko kawen nak letak laki ko mkn kat mana

Illyani Ismail said...

heheh ooo cik violet...
aku masak kan laki aku kata yang tak payah masak la... kita makan kat luar je..heheheh