Jiwa Penuh Chenta

Monday, April 13, 2009

...bila jari2 aku degil nak menaip....

salam...

lama nye tak menaip hehe rindu rasa hati...
alhamdullillah.. dah lepas 3 paper... biasa ar.. dah ujung2 macam nie baru nak menelaah... nasib badan la yani oii...

hurm.., nak coretkan apa yer... sepanjang ketiadaan ku dialam blogger nie... haha jiwa makin kacau deh... abaikan jer.. tu lumrah student kan... baru hidup bermakna kan...

MAKNAKAN KEHIDUPAN ANDA....

hurm... awal bulan hari tu aku mengenali sesorang.. hurm leh caya ker?? ntah la... sian kat dia kan lau kita tak caya.. dah tentu kita pun nak orang percaya kat kita kan...

harap2 dia jujur kan.. aku gelarkan dia CIKGU Z.. orang pahang kata nya.. hurm... tapi lahirkan sabah... hehe umur dia... dia cakap dah sampai seru untuk bernikah... hehehe kawin la cepat2 kan...



bila soal kawin aku utara kan... dia soal aku balik... ada ke patut... aku kan masih belajar lagi.. perjalanan masih jauh.. dia tu dah sampai dah masa nyer.. keje dah ada.. kete dah ada.. hehehe

hurm bila sebut perkara patut ke tak patut nie... aku teringat kisah kekasih gelap ku... haha yeke?? hurm,,, mara mawar dia nnti kan... jahat tul... hurmmm abaikan jerla...

so kepada yang dah sampai seru tu... jangan lah dilengah2 kan benda yang baik2 deh....

1 comment:

Rantong said...

Salam ziarah. Nice blog content.
Awak tahu tak yang blog awak ni ada nilai? Jika mahu, tambahkan lagi nilai blog content awak, click DI SINI...